Utazás és szállás keresésWeblapok:  Havanna

1. divehardtours.com Új ablak: http://www.divehardtours.com/Havanna_Varadero_Kombinacio/

A kombinált üdülés kitűnő alkalom Kuba megismerésére. Három napot tölthetnek a fővárosban, Havannában, majd a többit a Hicacos-félszigeten fekvő Varaderoban, ahol 20 km hosszú, gyönyörű fehér homokos tengerpart és azúrkék tenger várja Önöket. Első nap transzfer a havannai szállodába, majd 3 nap múlva transzfer Varaderoba.

http://www.divehardtours.com/Havanna_Varadero_Kombinacio/

2. havannatravel.hu Új ablak: http://www.havannatravel.hu/

Havanna Travel Club Kft. - A kubai ajánlatainkon kívül még izgalmas tanzániai szafari túrával, zanzibári nyaralóprogrammal, perui körutazással, nagy kínai és tibeti túrával és horvátországi vitorlásprogrammal várjuk kedves utasainkat.

http://www.havannatravel.hu/

3. hu.tixik.com Új ablak: http://hu.tixik.com/havana-2354691.htm

Havanna. fővárosa és egyben legnagyobb városa Kubában. Fekszik északnyugati részén a sziget a Mexikói-öböl. Havanna. fontos kikötő.

http://hu.tixik.com/havana-2354691.htm

4. hu.wikipedia.org/wiki/Havanna Új ablak: http://hu.wikipedia.org/wiki/Havanna

Havanna - Wikipédia. Havanna (teljes spanyol neve: San Cristóbal de La Habana, általában, röviden csak La Habana, Kuba fővárosa és, 2,2 millió lakosával a szigetország legnagyobb városa is egyben. A város alig 160 km-re található a floridai Key West-től, dél-délnyugati irányban. Havanna város egyike Kuba 14 tartományának.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Havanna

© 2006-2018 Utazás és szálláskereső  Nyitólap  Linkek